رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ماکرون: اوایل آوریل به چین سفر می‌کنم

ماکرون: اوایل آوریل به چین سفر می‌کنم یک روز بعد از انتشار طرح صلح پکن برای اوکراین، رئیس‌جمهور فرانسه از سفر به چین در اوایل آوریل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه شنبه (۲۵ فوریه) یک روز بعد از سالروز آغاز درگیری‌ها در اوکراین، گفت که اوایل آوریل (نیمه دوم فروردین) به چین سفر خواهد کرد و از پکن خواست «به ما کمک کند روسیه را تحت فشار قرار دهیم تا به جنگ در اوکراین پایان دهد».

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، ماکرون یک روز بعد از آنکه چین خواستار گفت‌وگوهای فوری صلح با انتشار طرح خود برای پایان جنگ در اوکراین شد، گفت «صلح تنها در صورتی امکان‌پذیر است که تجاوز روسیه متوقف شود، نیروهایش خارج شوند و به حاکمیت ارضی اوکراین و مردم آن احترام گذاشته شود».

 

پیش‌تر، اظهارات امانوئل ماکرون درباره «شکست روسیه در جنگ اوکراین» با واکنش تند مسکو مواجه شد و سخنگوی وزارت خارجه روسیه به او یادآوری کرد که این کشور هنوز سرنوشت ناپلئون بناپارت را به یاد می‌آورد.

 

ماکرون اخیراً در مصاحبه با یک هفته‌نامه فرانسوی، با بیان اینکه پاریس هم خواستار شکست مسکو در اوکراین است، گفته بود اما موضع کشورش هرگز خُرد کردن روسیه یا حمله به خاک آن کشور نبوده و نیست.

 

ماریا زاخارووا در واکنش گفت: در مجموع ماکرون مضحک است. اظهارات او نشان می‌دهد که غرب درگیر مباحث درباره تغییر رژیم در روسیه بوده در حالی که ماکرون بارها به دنبال نشست با رهبری روسیه بوده است.

 

پیش‌ از این سخنان رئیس‌جمهور فرانسه نیز «الیور وران» وزیر مسئول در دولت این کشور گفته بود که پاریس به دنبال جنگ با روسیه نیست بلکه فقط از اوکراین حمایت می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار